Waxoyl car care behandeling.

De meeste autofabrikanten leveren hun auto’s af met een waslaag zodat de autolak in showroom in conditie blijft. Vanaf de dag dat de auto de showroom verlaat wordt de lak bloot gesteld aan weersinvloeden van buitenaf en hebt u alleen garantie op roestvorming van binnenuit en het loslaten van de lak.

Lakverzegeling, lakbescherming en lakpantser houden uw auto jong en glanzend.
De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+.
  • Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
  • Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
  • Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden.

Wat kunnen we doen als uw auto ouder is dan 3 maanden? Is uw auto ouder als 3 maanden en wilt u hem alsnog beschermen neem dan hier contact met ons op, en laat u vrijblijvend informeren.

Onze diensten