Hoe fijn is het om in uw auto te stappen, als deze nieuw is of net gecleand? Het geeft u een blij gevoel en u zal met trots in uw auto stappen en zonder schaamte vrienden of familie laten meerijden.

Dit gevoel geven wij u graag , en een veel gehoorde kreet bij het ophalen van een net door ons gecleande auto is dan ook, “Het lijkt wel een nieuwe..!!“ Wij nemen echt de tijd voor uw voortuig en zullen de volgende stappen ondernemen om ook uw voertuig weer als nieuw aan u terug te geven.

Het voertuig wordt eerst complete uitgezogen en al uw persoonlijke bezittingen worden uit het voertuig gehaald. Het interieur wordt gediepstoomd en leer en skai worden gereinigd en afgenomen zodat de originele kleur weer terug komt. Alle onderdelen in de auto komen aan de beurt ook onder uw achterbank en plekken waar het vuil zich verzameld en moeilijk bij te komen is. Wij vragen u de auto 1 nacht bij ons te laten overnachten zodat het interieur ook complete gedroogd kan worden.

Omdat wij uitsluitend maatwerk en kwaliteit leveren werken wij niet met vaste prijzen. Wel spreken wij na het zien van uw auto een vaste prijs af. Zo weet u waar u aan toe bent, betaald u nooit teveel, en kunt u het beste resultaat verwachten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op.

Onze diensten